
JULBORD
Onsdagar - lördagar med start den 26 November. En avsmakningsmeny i sju turer! En hyllning till det svenska julbordet & Tore Wretman. Här möts saffran, tryffel & löjrom tillsammans med andra noggrant utvalda råvaror i rätter där hantverk & kvalitét står i centrum. Pris: Kväll 849:- | Lunch 495:- Dryckespaket : 695:- Tider: Onsdagar & Torsdagar från 17:00 Fredagar från 11:00 och från 17:00 Lördagar från 12:00 och från 17:00 Läs mer om julbordet via undersidan "Julbord" i menyn.
De sju turerna
Choux au crauqline
smaksatt med pepparkakakrydda samt fylld blåmögelostkräm.
Sillplatå
Med Edvalls julsenap, rödlök/kryddpeppar/lagerblad, Lillet rogue med apelsin och nejlika. Gubbröra med. matjessill, gräddfil, krondillspicklad silverlök, bränd purjolök, västerbottensostkräm, dillpotatis och tunnbrödsknäcke
Rökt sik
Serveras på fattig riddare med saffranshollandaise, picklad fänkål, löjrom, pocherat ägg, dill, dillolja, zucchini-julienne och rom.
Struva fylld med kycklinglevermousse
tillsammans med portvinsgelé med nejlika, toppad med parmesan.
Renhjärta
Med quenelle på pepparrotscrème, rårörda lingon och jämtländskt potatistunnbröd.
Sidfläsk
Med stuvad svartkål smaksatt med Ceylonkanel, långpeppar och tryffel, bakat äpple och äppelsky på toppen.
Ostkakesoufflé
Serveras med lättvispad grädde och varm björnbärssås.
Petit fours
Hemlagade godbitar