top of page
Alla artiklar


Slaktarmiddag Sundsvall – när Expressen hyllar lilla Edvalls Guld
Från Stockholm till Sundsvall - när fokus skiftar
Att en etablerad kulturjournalist som Gunilla Brodrej väljer att lyfta fram en restaurangupplevelse i Norrlands huvudstad, istället för en rikstäckande scenproduktion, säger något om hur mycket den norrländska mat- och krogscenen vuxit.
I sin recension i Expressen beskrev hon kvällen som ”ett sanslöst köttberg” – en kväll där det inte finns något utrymme för tvekan. Hos oss på Edvalls Guld står smaken, hantverket och känslan
27 okt.2 min läsning


Vårt julbord är tillbaka den 26 November!
Letar du efter julbord i Sundsvall som bjuder på det lilla extra? Då är du varmt välkommen till oss på Edvalls Guld, där vi återigen dukar upp vårt populära julbord – en exklusiv avsmakningsmeny i sju serveringar.
23 aug.2 min läsning


Vi söker servitörer/servitriser!
Är du personen vi söker? Sök jobb på Edvalls Guld!
16 feb.2 min läsning


Omnämnande som en av Sundsvalls bästa restauranger av Winetable.se
Vi på Edvalls Guld är glada och tacksamma att kunna dela med oss av en fantastisk nyhet – vår restaurang har blivit omnämnd av Winetable.se,
16 feb.2 min läsning


Edvalls signatur-bearnaisesås!
Bearnaisesås är en klassiker som höjer vilken maträtt som helst, och här får du Edvalls Gulds signaturrecept.
16 feb.3 min läsning
bottom of page