top of page

MIDDAG

Lyx och flärd med glimten i ögat samsas med autentisk och säsongsbaserad matlagning från grunden, där råvaran står i centrum. Ett brasserie i en anrik lokal, med Sundsvalls soligaste uteservering.



SNACKS




Chips

45 kr



Vitlöksbröd a’la Edvalls

Med vitlök, gruyère, miso, citron, persilja, smör och surdegsbaguette.

85 kr



Marconamandlar

65 kr



Oliver

65 kr



Ostar

Från lokala gårdar.

195 kr



Husets egna chark

Lufttorkat och hängmörat i vår alldeles egna köttkyl! Tillsammans med fantastiska såser, marmelader och tilltugg.

195 kr



Ostron

Välj styck, halft dussin eller ett helt dussin!

Styck

45 kr


Halft dussin

225 kr


Helt dussin

395 kr




HALV/HELRÄTTER

Ständigt på menyn. Under både lunch och middag!




Klassisk Råbiff

Med rödbetor, kapris, inlagd silverlök, äggula, dijon och pepparrot. (Pommes frites ingår vid köp av helrätt)

Halvrätt

195 kr


Helrätt

295 kr

Klassisk Råbiff


Moules la Creme

Med chili, vitlök, timjangrädde och vitt vin. (Pommes frites ingår vid köp av helrätt)

Halvrätt

195 kr


Helrätt

295 kr

Moules la Creme


Saffran och Västerbottensostrisotto

Med ostronskivling och skaldjur. (Går att få vegetarisk).

Halvrätt

195 kr


Helrätt

295 kr

Saffran och Västerbottensostrisotto



SVARTA TAVLAN - FÖRRÄTTER

Våra förrätter på svarta tavlan. Byts ut kontinuerligt baserat på säsong och tillgänglighet!




Variation på vit och grön sparris.

Med en liberal mängd stenbitsrom, gräddvinägrett, dill och gräslök

195 kr



Vispad foie gras

Med ett bakad äpple med smak av stjärnanis och konjak. Serveras på en fattig riddare och toppas med marconamandlar.

215 kr



Bläckfisk "Nudlar"

med krispig chiliolja, pancetta, limebladsaioli, vitlökskrutonger och persilja.

195 kr




SVARTA TAVLAN - VARMRÄTTER

Våra varmrätter på svarta tavlan. Byts ut kontinuerligt baserad på säsong och tillgänglighet.




Variation på lamm

med smörad lammsky, vitlökssauterad mangold, bräserad fänkål, romescosås och surdegsbröd.

325 kr



Fänkål inkokt i vitt vin

med vårprimörer, sandefjordsås spräckt med ramslöksolja, smörkokt potatis och färska örter.

295 kr



Unagi-grillad marulkskind

med salsa verde, bakad gulbeta, brynt smör, grillbakad purjolök, ärtskott och kulpotatis.

365 kr



Steak frites

Med hemslagen bearnaise, kryddiga pommes och en krispig spenatsallad med parmesan, picklad silverlök och rostad hasselnöt.

Kvällens pris




SVARTA TAVLAN - DESSERTER

Våra desserter på svarta tavlan. Byts ut kontinuerligt baserat på säsongs och tillgänglighet.




Crème Brûlée

Smaksatt med lagerblad, konjak och punsch.

125 kr



Rabarber och mandelkaka

med lättvispad grädde och karamelliserade mandlar.

135 kr



High coast whiskey, vanilj och tonkabönaglass

med varm honung.

79 kr



Praliner

Från Gånsvik Choklad.

Styck

55 kr




AVSMAKNINGSMENY

En kulinarisk resa i sju serveringar med det bästa från köket: 795kr Passande dryckespaket: 695kr



bottom of page