Nyårsafton!
Edvalls Nyårssupé!
En middag och kväll präglad av lyx och flärd!
Den 31 December är det dags för årets nyårsfirande på Edvalls Guld! Avnjut en lyxig nyårssupé i sju serveringar med mathantverk, flådiga viner och första parkett till det stora nyårsfirandet på Stora Torget!
Likt förra året erbjuder vi två olika middagspaket, nyårssupén kostar 895kr p/p men för 200 kr extra, för 1095kr p/p ingår även inträde till Sundsvalls största nyårsfest på Centralen!
(Bägge paketpriser är exkl dryck)
Vegetarisk nyårssupé finns att förboka.
Bienvenue, till Edvalls Guld!
Kvällens meny finns nedan.
OBS: En avbokningsavgift på 100kr förekommer vid eventuell avbokning.
Vid bokning av paket med inträde till Centralens nyårsfest behöver du uppnå Centralens åldersgräns för garanterat inträde
(Året du fyller 21, 2002).
Ovan nämnda paket är bägge exkl dryck.
Boka Nyårssupé här!
Boka Nyårssupé med inträde till Centralen här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
En middag och kväll präglad av lyx och flärd!
Den 31 December är det dags för årets nyårsfirande på Edvalls Guld! Avnjut en lyxig nyårssupé i sju serveringar med mathantverk, flådiga viner och första parkett till det stora nyårsfirandet på Stora Torget!
Likt förra året erbjuder vi två olika middagspaket, nyårssupén kostar 895kr p/p men för 200 kr extra, för 1095kr p/p ingår även inträde till Sundsvalls största nyårsfest på Centralen!
(Bägge paketpriser är exkl dryck)
Vegetarisk nyårssupé finns att förboka.
Bienvenue, till Edvalls Guld!
Kvällens meny finns nedan.
OBS: En avbokningsavgift på 100kr förekommer vid eventuell avbokning.
Vid bokning av paket med inträde till Centralens nyårsfest behöver du uppnå Centralens åldersgräns för garanterat inträde
(Året du fyller 21, 2002).
Ovan nämnda paket är bägge exkl dryck.
Boka Nyårssupé här!
Boka Nyårssupé med inträde till Centralen här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Amuse-Bouche
- Havskräftsoppa med en choux au craqline fylld med konjak- och västerbottenostkräm.
Förrätt "Tricolore"
- Macaron med ankleversmörkräm, komprimerat äpple, hasselnöt, havreflarn och svart te.
- Krustad med öl och dillmarinerad havskräfta, smetana och isad blekselleri.
- Pelle Janzon i ett skal av friterad gyoza.
Oxtartar, kalix löjrom, rödlök, alspånsolja, gräslök och bakad äggula.
Varmrätt
- Honungsstekt torkrygg med vintertryffel, beurre blance, miso, valnöt, ostonskivling och kålskott.
- Hängmörad ryggbiff - 60 dagar.
Med sauce bordelaise, konfiterad morot, dragon, krispig potatis och kålskott.
Dessert
- Citrontart med kaffekaramel och smörig maräng med smak av mandel.