Nyårsafton!
Edvalls Nyårssupé!
En middag och kväll präglad av lyx och flärd!
Den 31 December är det dags för årets nyårsfirande på Edvalls Guld! Avnjut en lyxig nyårssupé i sju serveringar med mathantverk, flådiga viner och första parkett till det stora nyårsfirandet på Stora Torget!
Pris: 995kr p/p
(Paketpriset är exkl dryck. Möjlighet att boka dryckespaket finns på plats!)
Vegetarisk nyårssupé finns att förboka.
Bienvenue, till Edvalls Guld!
OBS: En avbokningsavgift på 100kr förekommer vid eventuell avbokning.
Paketpriset är exkl dryck. Möjlighet att boka dryckespaket finns på plats!
Boka Nyårssupé här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
En middag och kväll präglad av lyx och flärd!
Den 31 December är det dags för årets nyårsfirande på Edvalls Guld! Avnjut en lyxig nyårssupé i sju serveringar med mathantverk, flådiga viner och första parkett till det stora nyårsfirandet på Stora Torget!
Pris: 995kr p/p
(Paketpriset är exkl dryck. Möjlighet att boka dryckespaket finns på plats!)
Vegetarisk nyårssupé finns att förboka.
Bienvenue, till Edvalls Guld!
OBS: En avbokningsavgift på 100kr förekommer vid eventuell avbokning.
Paketpriset är exkl dryck. Möjlighet att boka dryckespaket finns på plats!
Boka Nyårssupé här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Amuse-Bouche
- Hummervelouté med krondillsvinäger och dillolja. Serveras med japanskt mjölkbröd och misosmör.
Förrätt "Tricolore"
- Sotad havskräfta med forellrom och rökt blomkålskräm smaksatt med citron och salladslök. Serveras i en krustad.
- Choux au craquelin med fylld västerbottensostkräm som är smaksatt med konjak och avslutningsvis pudrad med aska av purjolök.
- Macarons fylld med ankleversmörkräm och syrat äpple smaksatt med hasselnöt. (Edvalls gulds signaturkanapé!)
Varmrätt
- Hörökt piggvar med vintertryffel, brynt smör, japansk soja, marconamandel, bakad purjolök och gul frissésallad.
- Hängmörad ryggbiff med ponzu-demiglace, rotselleripuré och friterad brysselkål.
Ostbricka (Valfritt tillägg 195:-)
- Ostar från Strömmens gårdsmejeri.
Dessert
- Canelé med konjak och lagerbladsmousse samt punschkaramel.
La surprise
- Våra alldeles egna Petit Four