En lyxlunch av rang i en av Sundsvalls vackraste och mest anrika lokaler och en uteservering i stadens bästa solläge.
Det blir knappast bättre än så.
Fredagar och lördagar från 11:00
På lördag är det Jazzbrunch vilket innebär en separat meny
Bienvenue, till Edvalls Guld
Check out the menu in English.
Det blir knappast bättre än så.
Fredagar och lördagar från 11:00
På lördag är det Jazzbrunch vilket innebär en separat meny
Bienvenue, till Edvalls Guld
Check out the menu in English.
Helgen Lunch (Gäller Fre-Lör)
- Fredagens Plat du Jour: Bouillabaisse med lax, torsk, kräftstjärtar, blåmusslor, selleri, fänkål, potatis och aioli.150kr
- Fredagens Vegetariska: Tarte flambee, chèvre, oliver, fänkål, honung och hasselnöt.150kr
Lördagslunch (Jazzbrunch denna lördag)
Snacks
- Ost & Chark från lokala gårdar.155 kr
- Ostron, Schalottenlöksvinägrett (Styck).35 kr/st
- Ostron, Schalottenlöksvinägrett (1/2 Dussin,
1 Dussin).180/350 kr
Halv/Hel
- Råbiff med rödbetor, kapris, inlagd silverlök,
äggula, dijon och pepparrot.175/275 kr - Moules Mariniére, Timjan, Chili, Vitt Vin,
Vitlök, Grädde.175/275 kr - Saffran och Västerbottensostrisotto med
shiitake och skaldjur.
(Går att få vegetarisk).175/275 kr
Dessert
- Crème Brûlée130 kr