En lyxlunch av rang i en av Sundsvalls vackraste och mest anrika lokaler och en uteservering i stadens bästa solläge.
Det blir knappast bättre än så.
Fredagar från 11:00
Lördagar från 12:00
Bienvenue, till Edvalls Guld
Check out the menu in English.
Det blir knappast bättre än så.
Fredagar från 11:00
Lördagar från 12:00
Bienvenue, till Edvalls Guld
Check out the menu in English.
Helgens Lunch
- Fläskschnitzel med café de Paris, rödvinssky och krossad potatis.150 kr
- Chèvresallad med beta, kapris, valnöt och silverlök.135 kr
Snacks
- Ost & Chark från lokala gårdar.155 kr
- Ostron, Schalottenlöksvinägrett (Styck).35 kr/st
- Ostron, Schalottenlöksvinägrett (1/2 Dussin,
1 Dussin).180/350 kr - Friterat Ostron med syrad kålrot, körvel och
rökt forellrom.59 kr
Halv/Hel
- Råbiff, Rödbeta, Friterad Kapris,
Gravad Äggula, Dijon, Pepparrot.175/275 kr - Moules Mariniére, Timjan, Chili, Vitt Vin,
Vitlök, Grädde.175/275 kr - Saffran och Västerbottensostrisotto med
shiitake och skaldjur.
(Går att få vegetarisk).175/275 kr - Gratinerad Hummer, Vitlök, Örter,
Chili, Rökt Majonnäs.235/395 kr
Dessert
- Crème Caramel med kaffe, whiskey, apelsin
och flingsalt.125 kr