En lyxlunch av rang i en av Sundsvalls vackraste och mest anrika lokaler och en uteservering i stadens bästa solläge.
Det blir knappast bättre än så.
Tisdagar till lördagar från 11:00
Bienvenue, till Edvalls Guld
Check out the menu in English.
Det blir knappast bättre än så.
Tisdagar till lördagar från 11:00
Bienvenue, till Edvalls Guld
Check out the menu in English.
Veckans Lunch (Gäller tis-fre)
- Veckans Kött: Rökig kyckling på en fattig riddare med västerbottenostkräm, senapspickels, krispssallad och pommes.130 kr
- Veckans Fisk: Havsburgare på en fattigriddare med koriander-, jalapenoaioli, silverlök, krispsallad och pommes.130 kr
- Veckans Grönsak: Katrinbeta på en fattigriddare, chevrekräm, rödbetspicklad rödlök, rostad hasselnöt och pommes.130 kr
Lördagslunch
- Det bästa från köket i varierande former.150 kr
Snacks
- Ost & Chark från lokala gårdar.155 kr
- Ostron, Schalottenlöksvinägrett (Styck).35 kr/st
- Ostron, Schalottenlöksvinägrett (1/2 Dussin,
1 Dussin).180/350 kr - Friterat Ostron med syrad kålrot, körvel och
rökt forellrom.59 kr
Halv/Hel
- Råbiff, Rödbeta, Friterad Kapris,
Gravad Äggula, Dijon, Pepparrot.175/275 kr - Moules Mariniére, Timjan, Chili, Vitt Vin,
Vitlök, Grädde.175/275 kr - Saffran och Västerbottensostrisotto med
shiitake och skaldjur.
(Går att få vegetarisk).175/275 kr
Dessert
- Crème Brûlée130 kr