Potato/Potato | 11 Maj
En hyllningsmiddag och avsmakningsmeny till potatis i sex serveringar!
Det gamla ordspråket ”Potato/Potato” gör sig bättre i mun än i skrift! Men! Ni förstår nog vitsen.
Den 11 maj hyllar vi en av de mest mångsidiga råvaror som mänskligheten genom tusentals år livnärt sig på. Kokt, friterad, stekt, hyvlad, bakad, confiterad.
Ibland som tillbehör, den 11 Maj hos oss som stjärnan i en resa genom sex serveringar!
Tillsammans med färsk tryffel, hängmörad sidfläsk och massa andra kreativa och smarriga komplement.
Erbjudandet gäller endast den 11 Maj och kräver förbokning. Boka paketet och upplev potatisen på nya och innovativa, kreativa och klassiska sätt på Edvalls Guld!
Pris: 695kr p/p
Bienvenue, till Edvalls Guld!
OBS: Erbjudandet är exkl dryck. Endast förbokningar. Vanlig à la carte meny kommer EJ finnas tillgänglig denna kväll.
Boka här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Det gamla ordspråket ”Potato/Potato” gör sig bättre i mun än i skrift! Men! Ni förstår nog vitsen.
Den 11 maj hyllar vi en av de mest mångsidiga råvaror som mänskligheten genom tusentals år livnärt sig på. Kokt, friterad, stekt, hyvlad, bakad, confiterad.
Ibland som tillbehör, den 11 Maj hos oss som stjärnan i en resa genom sex serveringar!
Tillsammans med färsk tryffel, hängmörad sidfläsk och massa andra kreativa och smarriga komplement.
Erbjudandet gäller endast den 11 Maj och kräver förbokning. Boka paketet och upplev potatisen på nya och innovativa, kreativa och klassiska sätt på Edvalls Guld!
Pris: 695kr p/p
Bienvenue, till Edvalls Guld!
OBS: Erbjudandet är exkl dryck. Endast förbokningar. Vanlig à la carte meny kommer EJ finnas tillgänglig denna kväll.
Boka här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Meny för kvällen
- Servering no1: Potatis- och ramslöksoppa
- Servering no2: Pomme dauphine med kalix löjrom, hollandaise, rödlök och dill.
- Servering no3: Potatistunnbröd på jämtländskt vis med västerbottensostkräm, fänkål och valnöt.
- Servering no4: Papas arrgugadas. Saltbakad potatis med grillad långa, confiterad paprika, guldbeta, salsa verde och sandefjordsås.
- Servering no5: Råraka med nattbakad dry age sidfläsk, bakat äpple, purjolök, persilja och vårtryffel.
- Servering no6: Kronans kaka med mousse på lavendelte, marconamandlar och rårörda svartvinbär.