Vilt & Skog | 14 September
En hyllningsmiddag och avsmakningsmeny till Vilt & Skog i sju serveringar!
Den 14 september beger vi oss ut till skogen för en hyllningsmiddag till vilt och skog! Med allt från älg till granris och vem vet? Kanske en Skvader hittar till tallriken…Säkra bordet till en hyllningsmiddag i sju serveringar där norrländska råvaror från skogen och naturen står i fokus. På Edvalls Guld!
Pris: 795kr
OBS: Endast förbokningar gäller. Priset inkluderar sju serveringar i en avsmakningsmeny, ej dryck!
Menyn presenteras nedan inom kort!
Boka här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Den 14 september beger vi oss ut till skogen för en hyllningsmiddag till vilt och skog! Med allt från älg till granris och vem vet? Kanske en Skvader hittar till tallriken…Säkra bordet till en hyllningsmiddag i sju serveringar där norrländska råvaror från skogen och naturen står i fokus. På Edvalls Guld!
Pris: 795kr
OBS: Endast förbokningar gäller. Priset inkluderar sju serveringar i en avsmakningsmeny, ej dryck!
Menyn presenteras nedan inom kort!
Boka här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Meny för kvällen
- Servering 1: Skogsbuljong på rökt skogssvamp med granbarrsbröd och brynt smör.
- Servering 2: Laxtartar på lax från Bergeforsen med ingefära, pepparrot, lime, tomatvatten, olivolja, krasse och gräslök.
- Servering 3: Kantarelltoast med västerbottensostkräm och karamelliserad lök.
- Servering 4: Hjortcarpaccio med konfiterad kålrot, picklad krondill, dijon och brödsmulor.
- Servering 5: Skvader à la Rossini, frisésallad, enokisvamp och pomme dauphine.
- Servering 6: Granskottssorbet med rårörda lingon, rosépeppar och tonic.
- Servering 7: Chockladtryffel smaksatt med Karl-Johansvamp.